torstai 26. marraskuuta 2015

Tämän ilmassa pyörivän häkkyrän malli tuli kotoa ja tein sen koulussa malliksi, jouduttuani ohjaamaan kätapoikia.Se oli osana ohjausharjoittelua.
Savityöt olivat kiinnostavia.Koristelut tulivat senhetkisen idean pohjalta. 


Tämä on kokeilu kierrätyslasin valamisesta. Tein tämän ihan ylimääräisenä ja välineinä, mitä sattuin äkkiä löytämään. Sula lasimassa kaadettiin valuhiekkaan, jonka sain muotoilla aluksi.
Omana ideana kokeilin virkata kasteltua järvikaislaa


Paperista sain tämännäköista tehtyä koulutyönä.Koristemaalauksen harjoittelua valmiiseen rasiaan, on koulutyö. Pinnasta piti saada vanhan näköinen.


Tulppaani tehty koulussa huovuttamalla ja muut kotona Tässä sain kokeilla alumiinivalua. Vuolin kynttilästä mallin ja sitä painamalla valuhiekkaan syntyi muotti. Tämäkin oli ylimääräinen kokeilu ja kiireellä keksitty malli.Näitä tein kaksi kappaletta.
Koulun asunnolla tein auton istuinsuojan helmistä liskon. Malli tuli toisilta opiskelijoilta.Tätä teimme kolmen porukassa ja se löysi kodin lopulta minun luota. Tässä se on vielä koulun katossa. Katiskaverkkoa, paperia, liisteriä ja akryylimaalia. Se on vieläkin ehjänä, vaikka on ollut ulkotilassa katon alla kohta 10 vuotta. Sisällä ei ollut tilaa.Puutöinä kappa ja kauha. Koulun malleja.


Ohueen kuparilevyyn työstettiin erivahvuisilla puutikuilla kuvioita.Tätä en ole osannut muuten hyödyntää, vaikka se piti tulla kirjan kanneksi.Tauluna olen sitä pitänyt. Olen kokeillut samaa tekniikkaa voirasian ym. foliokansiin. Mielestäni olisi halpa materiaali askarteluun korttien koristelussa. Siis omat tehdyt kortit.
Tässä tehtiin peperia.Halusin värejä, kun oli materiaalia.


Koulun asunnolla piirtelin
Puutöinä tein peilin, joka on vielä käytössä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti